Halloween – öt mód, ahogy feldobhatod ezt a napot

Hamarosan itt a Halloween, ami már Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Manapság már nem olyan ritka látványosság ilyenkor beöltözött fiatalokat, esetleg csoki és cukorka miatt házakba csengető gyerekeket látni, mint régen. Egyre többeknek válik idehaza is hagyománnyá a Halloween, és ha te sem szeretnél kimaradni, akkor most megismerhetsz öt módot, amivel feldobhatod idén.

halloween

Öltözz be

Ha Halloween, akkor az ember rögtön a kosztümökre gondol. Épp úgy, mint farsang idején, ilyenkor is magadra ölthetsz bármilyen jelmezt. Noha leginkább a rémisztő kosztümök a divatosak ilyenkor, természetesen nem muszáj ehhez ragaszkodnod. A szuperhősöket is egyre többen választják! Ötleteket Halloween itt talász!

Dobd fel halloweeni díszekkel a házat

Egy csomó jópofa alkalomhoz illő dekorációval feldobhatod a lakást vagy a házat ilyenkor. A legjobb az egészben, hogy nincs is szükség drága kiegészítőkre: csinálhatsz például hatalmas pókhálókat a szobák falára, amihez semmi másra nincs szükséged, mint egy kis cérnára plusz néhány műanyag pókra. Természetesen a lehetőségek tárháza végtelen… Ötleteket itt oldalon találsz!

Faragj töklámpást

A Halloween egyik legszórakoztatóbb része kétségkívül a töklámpás faragás, ami mellesleg egy szuper családi program is egyben. Minél többet gyakorlod, annál nagyobb sikerélményed lesz, nem is beszélve arról, hogy ha esténként beleraksz egy gyertyát, akkor marha jól fog kinézni a sötétben. Miért maradnál ki ebből a szuper elfoglaltságból? Ötleteket a cute Halloween oldalon találsz.

Öltözesd be a háziállatokat

Ki mondta, hogy csak te öltözhetsz be valaminek? Egy csomó jópofa halloweeni jelmezötlet érhető el a kutyáknak és macskáknak is, és szerencsére ezek nem is olyanok, amikben rosszul éreznék magukat. Az egyszerű kalózsapkától a köpenyig nagyon sok kiegészítő közül lehet válogatni.

Készíts halloweeni sminket

Ha szeretsz sminkelni, Halloween alkalmával megpróbálkozhatsz valami szokatlannal. Készíthetsz például olyan sminket, ami kiegészítő a kosztümödet vagy akár teljesen el is maszkírozhatod magad attól függően, hogy mennyit szeretnél szöszölni ezzel. Ha a barátokkal együtt vágtok bele, akkor persze még szórakoztatóbb lehet a dolog.